Letar du efter

Frisyrer för runda ansikten

  • 15 August, 2013
  • 0
Letar du efter

Många människor söker efter år för den perfekta frisyren bara bli besviken gång på gång. Detta är på grund av deras brist på kunskap om hårstyling. Den mest grundläggande sak innan du får en frisyr är att känna formen på ditt ansikte - runda, ovala, diamant, lång, hjärta eller torg.

När du vet formen på ditt ansikte frisyren kan hanteras därefter. Om du har ett runt ansikte och sedan ditt ansikte kommer att ha nästan samma bredd som längden. Du kommer också att ha fullhet vid och under dina kindben. Tack vare sina runda ansikte människor har generellt breda hårfäste. De har mindre uttalade hakor och tillsammans med detta halsarna ofta verkar kort.

De andra saker som bör tas under övervägande är längden på ditt hår, konsistens och vikt på ditt hår, din ålder och även dina krav livsstil.

När alla dessa saker noteras det finns vissa grundläggande tips som en person med runt ansikte måste följa för att få den bästa frisyren. Dessa är följande:

Ett. De människor med runda ansikten behöver ha lager lugg om de vill något. Raka och tung lugg bör undvikas eftersom de gör att ansiktet ser mer rund.

2. Så långt som möjligt bör du hålla sig till korta stilar som ger höjd.

Tre. I allmänhet bör du leta efter stilar som tillför längd till din look.

4. Håll dig till de stilar som har sidorna av håret kort eller som håller håret nära ansikte.

Fem. Om du har lockigt hår så ska du prova med lockar runt kronan. Detta kommer att ge höjd till ditt ansikte. Men se till att lockarna är aldrig i närheten av dina kinder. Också säker på sidorna av håret är kort med lockar.

Frisyrer för runda ansikten. Korta frisyrer för ett runt ansikte.
Frisyrer för runda ansikten. Korta frisyrer för ett runt ansikte.

6. Koncentrera dig på längre mycket långa stilar så att rundhet är inte så tydligt och tillsammans med detta kan du prova lager. Det kommer att göra ditt ansikte och hals ser snygg som krävs.

Undvik att ha trubbiga ändar i närheten av dina kinder eftersom det annonser bredd på ditt ansikte. Personer med runt ansikte bör undvika att ha bob nedskärningar eftersom de ofta betona kinderna. Använd vad du har att maximalt.

Dividera hårklippning i tre grundläggande kategorier finns vissa göra och inte göra:

Korta frisyrer för ett runt ansikte:

RÄTT CUT: Den korta frisyr tillför höjd i ansiktet och det verkar längre än vanligt. Att få en kort frisyr man lägger till höjden av ansiktet och inte bredden. Se till att du inte har utbuktande sidor i en kort frisyr.

FEL CUT: I en kort frisyr, de fullständiga tunga smällar göra ditt ansikte ser kortare och bör undvikas. Sidorna av håret bör inte sparka ut annars det igen kommer att ge bredd i ansiktet.

Medium Längd frisyrer för ett runt ansikte:

RÄTT CUT: I denna frisyr om inga smällar används då det kommer att avslöja mer panna och därmed skapar en illusion av en längre form som kommer att se bra ut. Om du har en frisyr där sidorna kan dras tillbaka, bakom öronen, kommer det att ge en smal look i ansiktet och ge det en oval form. Se till att du gör en off center del eftersom det kommer att dela ditt ansikte ojämnt vilket gör det verkar längre än bredare.

FEL CUT: Undvik att ha lugg i denna stil eftersom det kommer att förkorta ansiktet och lägga till det hår som fälls ut vid hakan. Detta kommer bara att öka rundhet och bredden på ansiktet. Även om denna typ av frisyr är trendigt, det är inte ett bra val för alla med en rund form ansikte.

Långa frisyrer för ett runt ansikte:

RÄTT CUT: i denna typ för hårstyling ett mjukt lager look kan se fantastiskt tillsammans med en skiljevägg som delar upp ansiktet i två längre avsnitt. Undvik att använda smällar även här. Räta frisyr skulle vara ännu bättre eftersom det kommer att ge en slankare look.

FEL CUT: Generellt med långt hår, är det enkla utseendet bäst som beskrivits ovan. Bangs kommer återigen täcka upp ansiktet och pannan gör stilen helt olämpliga för dig. Kom alltid ihåg para en rund frisyr med en rund ansiktsform inte fungerar för någon längre hår.

Få en stil som du kommer att njuta. Det finns absolut ingen mening med att ha en frisyr som du inte kan behålla eller är onaturligt för dig. Och naturligtvis, att göra någon frisyr ser bra ut, är förtroende ett måste!

Frisyrer är starkt präglat av ditt ansikte klippa och dressing. Oavsett om du har långa frisyrer eller medelstora frisörer, det finns gott om frisyrer som passar olika ansikte nedskärningar. Om du är bruden, kan du gå för bröllop frisyrer, om man tänker på mor brudens klänningar, gå för några eleganta frisyrer.

Betygsätt den här artikeln: röster