Letar du efter

Hur man skriver ett brev jobb överföring

  • 26 June, 2013
  • 0
Letar du efter

En omplacering brev

Ett jobb överföring brev, som ett lätt arbete definition, är mer av en formell begäran vidarebefordras till din direkta arbetsledare. Detta är ofta görs av anställda som begär en förändring av arbetsplats eller en förändring i position. En omplacering brev är som att skriva ett CV som om du söker ett nytt jobb öppning. Det kan ske som en reaktion på en faktisk ledig i ditt företag eller som en personlig begäran om denna förändring.

Hur man skriver ett brev jobb överföring. En omplacering brev.
Hur man skriver ett brev jobb överföring. En omplacering brev.

De steg du tar för att skriva ett brev jobb överföring är ganska mycket som att skriva ett CV eller för att vara mer specifik, ditt CV personligt brev. Kort sagt, är det du försöker sälja dig själv till företaget igen och hoppas att få denna förändring. Vi ska gå igenom några viktiga detaljer när du skriver ett brev jobb överföring.

Precis som en ditt CV personligt brev

Precis som en ditt CV personligt brev, när du skriver ett brev jobb överföring eller begäran måste du ange vissa saker för att övertyga dina handledare och visa dig värdig för denna förändring. Annat än ett försök att sälja dig själv, måste du också göra dina argument och säljbara poäng ganska självklart att göra dig det perfekta valet. Du ska inte bara försöka bevisa dina egna kompetenser, bör du även visa hur företaget, eller att viss avdelning eller division, kommer att gynnas av att välja dig.

En annan sak att tänka på när du skriver ett brev jobb överföring är att om du är för närvarande anställd i ett företag, betyder det inte automatiskt att de ska anställa dig för den lediga tjänsten eller bevilja din begäran om en förändring. De små detaljerna som vi nämnde tidigare är viktigt att tänka på när du skriver ett brev jobb överföring.

Annat än en ny vakans, är en annan anledning att skriva ett brev jobb överföring när omständigheterna har tvingat dig att flytta, sjukdom, eller någon stor förändring i ditt personliga liv. Den här gången är målet för dig att hålla ditt jobb och flytta till en annan plats.

När du skriver ett brev jobb överföring som svar på ett jobb i det företag som du för närvarande arbetar för, kom ihåg att göra följande saker: Du bör nämna din avsikt att ansöka om att vissa lediga jobbet. Du bör också betona din erfarenhet, förmågor, och fördelen av att vara bekant med företaget.

Du bör också märkbart ge din uppriktiga beröm för företaget

Du bör också märkbart ge din uppriktiga beröm för företaget. Men kom ihåg att du aldrig mer än bör göra det eftersom det skulle kunna tolkas som att kyssa upp till chefen bara för att få hyra. Ange skäl, så tydligt som möjligt, för din förfrågan eller ansökan. Mest av allt, kom ihåg att nämna de särskilda fördelar som företaget kommer att få om de anställer dig.

När du skriver ett brev jobb överföring för att begära en personlig överlåtelse

När du skriver ett brev jobb överföring för att begära en personlig överföring, kom ihåg att nämna följande specifika objekt. Ange särskilda skäl, att vädja till din arbetsledare mänskliga sida, för din begäran om överföring. Du bör fortfarande innehålla en sammanfattning av ditt bästa arbete kvaliteter. Gör ditt engagemang och lojalitet till företaget en stor höjdpunkt i Ert brev. Kom ihåg att uttrycka din uppskattning för alla de saker som företaget har gjort för dig. Du kan inkludera en proposition för att träna din ersättare innan ditt drag.

Betygsätt den här artikeln: röster